Bersama Selamanya.....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Bertambah lagi Usiamu anakku......

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Iklan

Tuesday, August 5, 2014

Cherita Raya 2014

Alhamdulillah syukran ya Allah.. diberi peluang untuk lagi utk berhari hari raya pada tahun ini lagi.. This year raya turn belah apak Ezry so kita org berhari raya di kolumpur @ Puncak Jalil saje.. Kalau tak silap ni kali ke-3 kot beraya kat KL. Biasa la cerita raya almost the same so lelayan pixca raya je la hehehhehee.....
Tema Raya Tahun ini warna light choclate.. tu muka masam tu ada la yang tak kena tu .. Ezry memang camtu sokmo

Ni la Tok Bah ( Tok  Abah )  and Tok Mi ( Tok Ummi )  Ezry a.k.a my parent in law... tu muka ada senyumm sebab dah tukar baju .. Actually this pixca also taken dah nak petang pun sebab tunggu sume ada beradik apak Ezry cukup korum...

Ni dia apak Ezry nye sibling 7 org semuanya... yang lelaki muka mcm nak sama ja semua kan hehehehehe...

Taraaaaaaa... ni dia " Happy Family " anak menantu cucu semua ada... Alhamdulillah aman sentosa bahagia semuanya... anak sedaa n pak sedara pun dah hampir sama tinggi..... 

Raya ke-4 baru la dapat amik family pixca kat studio... murah je kat kg me ( Batu Gajah Perak )  Rm 120 ja.... ( nampak disitu kegumuks kan mama ezry) ... salah angle hahaha patut berdiri ja kan ngaper la pegi duduk plak haishhhh...

Ni plak fefeeling titanic dia atassss daratan.. layan je la... by the way selamat hari raya semua.....

3 comments:

  1. ye Shawl yang melekat awning sekali hehehe

    ReplyDelete
  2. manade gumuks kak.. tp comel n cute miut tau..

    ReplyDelete

MenitiArusKehidupanBersamamu....

Daisypath

Lilypie First Birthday tickers